Verkoop je huis met
Gijbels Vastgoed

‘Ik wil mijn woning verkopen’ is een zinnetje dat we bij Gijbels Vastgoed vaak, maar vooral graag horen. Want als makelaar met een missie, bekwamen wij ons specifiek in de vlotte verkoop van jouw huis: Wij weten precies hoe we dit op de markt moeten aanprijzen, opdat het snel en efficiënt door de juiste kopers wordt opgepikt.

Dat doen we door als verkoopmakelaar altijd de puntjes op de i te zetten, beginnende met een deskundige en gratis schatting. Wij kennen de sector als geen ander en weten dus exact welke prijzen realistisch zijn. In een volgende stap werken we samen met een professionele huisfotograaf, die moeiteloos die aantrekkelijke sfeer creëert die potentiële kopers zien willen.

Wij zorgen voor de vlotte verkoop van jouw huis

Goed verkocht!

Door vervolgens doeltreffend gebruik te maken van de nodige marketingtools, zorgen we ervoor dat jouw woning in geen tijd wordt opgemerkt door zij die naar hem op zoek zijn. Met onze kenmerkende warme service en nauwkeurige administratie ten slotte, begeleiden we je intensief doorheen het gehele verkoopsproces. Zodat je goed geïnformeerd de beste keuzes maakt. Verkocht! 

Immo Gijbels is dé specialist en place to be wanneer je je woning wilt verkopen in de buurt van Peer, Bree, Bocholt, ... kortom, wanneer je je huis wilt verkopen in de regio Limburg. Wij zijn immers niet zomaar een vastgoedmakelaar, maar een betrouwbare totaalpartner; die zich volop inleeft in jouw persoonlijke wensen, en je met hart en ziel begeleidt in de verkoop van je stekje.

Immo Gijbels is een betrouwbare totaalpartner

Wil jij je woning graag snel verkopen aan een prijs die je gelukkig maakt?

Dan kun je daarvoor altijd op ons enthousiast team van makelaars rekenen. Neem dus gerust contact met ons op via het onderstaande formulier voor een vrijblijvende afspraak of bij vragen. Bij Gijbels Vastgoed nemen we graag uitgebreid de tijd om je verder te helpen!


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.